ФЕРМА

Нашите Супер звезди...

Фермата на Кокита – ЗП „Калина Широкова“, град Дебелец разполага със съвременно обурудване за отглеждане на кокошки носачки.

Породата NOVOGEN е създадена във Франция по програма за развъждане на “страхотни” носачки с разширен генофонд в яйце производството.

Характеристики на птиците:

Оставяме на Вас да прецените

Нашата грижа за животните:
От началото до перфектното развитие

Водени от принципите ни на хуманно отношение към животните, за да избегнем стреса при носачките, ние ги доставяме на първия ден от излюпването им и ги отглеждаме при нас

Кокита ЗП КАЛИНА ШИРОКОВА пиленца

Това ни дава допълнителни гаранции за правилното развитие на животните и подготовка за активния им период.

Безкомпромисният ветеринарен контрол и наблюдение, всички необходими ваксини, качеството и контрола на фуражите
са още една предпоставка за отлични резултати.

Нашите гаранти в качеството

В КОКИТА – ЗП „Калина Широкова“ ние обръщаме специално внимание на качеството на нашите продукти. Ето защо сме се погрижили да сертифицираме цялата верига за съхранение и дистрибуция на нашите продукти с ISO 22000 и ISO 9001

Станете част от нашата търговска мрежа

В Кокита – ЗП „Калина Широкова“ сме отдадени на осигуряването на висококачествени кокоши яйца. Ако имате някакви въпроси, желаете да проучите потенциални партньорства или искате да научите повече за нашите продукти и услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Вашите запитвания са важни за нас и ние сме тук, за да ви помогнем. Свържете се с нас още днес и нека обсъдим как можем да отговорим на нуждите ви.