ПРОИЗВОДСТВО

Оборудване

Кокита ЗП „Калина Широкова“ – производство на кокоши яйца, град Дебелец разполага с комплексното оборудване на халетата ни за носачки е проектирано, изпълнено и поддържано със системи на компанията OMAZ srl /via S. Sonnino, 49 – 51 62012 Civitanova Marche (MC) – Italy, www.omaz.com/ – лидер в тази област.  Eдин от гарантите за качеството на нашите яйца.

С наличието на сортировъчна линия на компанията SANOVO имаме безупречно теглене на яйцата, автоматизирано отделяне на спуканите и мръсни яйца, маркировка на фермата, от която излиза продукцията и ГАРАНЦИЯ ЗА ПОСТОЯННО КАЧЕСТВО.

Нашите партньори в качеството

Фуражен завод

Чрез собствен фуражен завод произвеждаме и осигуряваме всички видове готови комбинирани фуражи за птиците на фирмата. Произвежданият фураж е при пълно компютърно управление и автоматизация, като по този начин осигуряваме на нашите кокошки здравословно и правилно хранене, което е съществено условие за производството на качествени яйца.

Произведения от нас фураж се отличава с високо качество благодарение на рецептите и технологията на фирма BECCARIA.

Сертификати

Яйца

Резултатите от периодичните изследвания и контрол на яйцата ни вдъхват самочуствието на един коректен производител. Хуманното отношение към нашите животни, постоянния санитарен и ветеринарен контрол, спокойната безстресова атмосфера в нашите халета ни подсказват, че стъпките, които сме правили досега са в правилната посока и переспективите за разширяване на производството ни са повече от реални.

Крайният продукт – нашите яйца, които предлагаме са с отлични хранителни качества, което ги прави постоянно търсени от търговските ни партньори.